Scroll omlaag voor het aanbod

Skantrae buitendeuren

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Het model, de kleur, het deurbeslag; deze factoren bepalen de uitstraling van uw woning en geven daarbij uw goede smaak weer. Skantrae biedt een ruim assortiment aan buitendeuren, voor elke woning de juiste stijl. Met een Skantrae buitendeur kiest u voor karakter, veiligheid én kwaliteit!

Buitendeuren voor veiligheid

Een buitendeur is er ook om u veiligheid te garanderen en u te beschermen tegen ongewenst bezoek. Bij de ontwikkeling van de buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De tuindeuren, balkondeuren en terrasdeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden.

Buitendeuren volgens KOMO-richtlijnen

Skantrae voordeuren worden onder strenge KOMO-richtlijnen geproduceerd en er wordt gebruik gemaakt van de beste KOMO gecertificeerde materialen. KOMO is een hoog gewaardeerd kwaliteitskeurmerk dat door een onafhankelijke instantie wordt verleend.

Accessoires voor buitendeuren

Skantrae heeft diverse accessoires voor buitendeuren beschikbaar, zoals: tochtvaldorpels, meerpuntssluiting, aanslaglatten en tongstijlen.

Meer weten over Skantrae buitendeuren?

Bekijk hieronder ons gehele assortiment voordeuren.

Buitendeuren

SKE 392

Buitendeuren

SKE 393

Buitendeuren

SKM 443A

Buitendeuren

SKM 444F

Buitendeuren

SKM 445F

Buitendeuren

SKE 390