Hang- en sluitwerkpakketten

Doors@Home maakt uw voor- en achterdeurklus eenvoudiger dan ooit!

Alle materialen in en om uw buitendeur zitten in één overzichtelijk pakket. Ook verzorgt Doors@Home de benodigde boringen en frezingen (behalve de scharnierinkrozingen).
Hiermee rondt u uw klus snel en probleemloos af. Het monteren van het hang- en sluitwerk was nog nooit zo makkelijk!
Alle producten in het pakket zijn met zorg samengesteld. Zo is er een brede keus in stijlen en materialen; of het nu gaat om klassiek of modern. Ook is er gedacht aan het
veiligheidsaspect, alle producten zijn namelijk voorzien van SKG***.

Optioneel

Tochtvaldorpel
Een tochtvaldorpel voorkomt dat tocht onder de deur doorkomt en dat er warmte naar buiten lekt. Een automatische tochtvaldorpel sluit automatisch alle kieren af. Breng uw energierekening omlaag door gelijk een tochtvaldorpel onderin uw deur te laten aanbrengen. Skantrae verzorgt de frezing en de montage.

Brievenbuspakket
Doors@Home kan desgewenst uw voordeur voorzien van een briefsleuffrezing en direct een briefplaat en tochtborstel leveren, dit noemen wij een brievenbuspakket.
De frezing heeft een afmeting van 290 x 55 mm en wordt per deurmodel op een vaste plek gefreesd. Afwijkende afmetingen zijn helaas niet mogelijk, in verband met eisen van PostNL en de constructie van de deur.