U heeft een eerste stap gezet in het kiezen van binnen-en of buitendeuren voor uw woning door een bezoek te brengen aan de website van Doors@Home. Een uitstekende keus! Met onze deuren kiest u voor kwaliteitsproducten die door de professionele aannemer al vele jaren in de woningbouw worden toegepast. Niet zo verwonderlijk, want onze deuren bestaan uit zeer hoogwaardige materialen, en worden geconstrueerd volgens jarenlang beproefde methode om u zo jarenlang een zorgeloos woonplezier te kunnen garanderen.

Doors@home  is een Nederlands bedrijf, dat reeds 20 jaar succesvol werkzaam is in de wereld van luxe binnen-en buitendeuren. Telkens weer houden wij ons en U op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interieur. Een deur blijkt de laatste jaren steeds meer deel uit te maken van de persoonlijke leefstijl. Vormgeving, materiaalsoort en afwerking spelen een belangrijke rol bij de aanschaf van een deur. Doors@Home biedt u de mogelijkheid om in een van haar overzichtelijke showrooms alle soorten binnen- en buitendeuren te bekijken. U vindt ons uitgebreide programma in onze hoofdvestiging aan de Einsteinweg 20 te Elst (Gelderland). Doors@Home, niet voor niets de meest complete deurenleverancier.

Doors@home is leverancier van de meest bekende deurenmerken zoals; Skantrae, Weekamp, Austria, Svedex e.t.c.. Van al deze professionele merken hebben wij een ruime collectie in onze showroom aanwezig waardoor een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard zal zijn en u een uitstekende indruk zal geven van de vele mogelijkheden, die er zijn op het gebied van binnendeuren als zowel buitendeuren. Dit alles wordt nog completer d.m.v. de enorme keuze in accessoires zoals; glasdesigns (glas in lood, satijnglas) luxe Italiaans deurbeslag (zie speciale pagina/website) , veiligheids deurbeslag, hang-en sluitwerk maar ook bijpassende lambrisering of deursierlijsten.